Ilmakuvaus

ulkona ja sisällä

KuvagalleriaLadataan gallerian kuvia...


Kuvaamme tyylikkäät ilmakuvat ja -videot multikopterilla eli dronella

Turun Yliopisto, Rauman kampuksen esittelyvideo

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2020, Suomen Mielenterveys ry

Ilmakuvauksen ammattilainen

AaVekellari on rekisteröitynyt Traficomin RPAS-toimijoiden rekisteriin, joka vaaditaan kaikilta ilmakuvausta yritystoimintana harjoittavilta tahoilta. Meillä on lisäksi voimassa erillinen RPAS-lentotyöhön vaadittava vakuutus. Valokuvaus sekä videokuvaus tapahtuu huippuvalovoimaisella optiikalla varustetulla modernilla dronella.

Otetaan ilmakuvat!

- Vallitsevan kelin tulee lennätettäessä olla sateeton.
- Tuulen nopeus tulee kuvattaessa olla maksimissaan 10m/s.
- Maksimilentokorkeus on rajoitettu Suomessa 120 metrin korkeuteen. Alueilla, joissa on lähellä lentokenttätoimintaa, maksimilentokorkeus ilman erityislupaa on 50m.
- Suomen lentokieltoalueet ja rajoitukset on listattu tällä kartalla: www.dronekartta.fi. Järjestämme lentoluvat tarvittaessa myös lentokieltoalueille.

Olemme laatineet turvallisuusarvioinnin ja toimintaohjeistuksen lentotyön riskien minimoimiseksi, sisältäen seuraavat kohdat:
1. Toimintakuvaus
2. Turvallisuusarvio
- 2.1. Mahdollisten seurausten tunnistaminen
- 2.2. Vaaratilanteet ja toimet niiden minimoimiseksi
- 2.3. Riskiarvio ja riskien vähentäminen
3. Toimintaohjeistus

Toimitamme dokumentin nähtäväksi ennen lentotyön aloittamista.

Timelapse- ja hyperlapse-kuvausten avulla voidaan näyttää pitkän aikavälin aikana tapahtunut muutos muutamassa sekunnissa.

Hyperlapse on versio timelapse-videosta, jossa kamera liikkuu kuvauksen aikana.

Esimerkiksi kuvauskopterilla saadaan kopterin liikkuessa n. 15-20 minuutin kohtaus tiivistettyä vaikkapa 10 sekuntiin hienon kamera-ajon kera.Toteutetut kuvauskohteet Suomen kartalla

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia Länsi-rannikolla ja ympäri Suomea. Ohessa Suomen kartta, josta selviää toteutetut kohteet videotuotantojen, valokuvauksen ja ilmakuvauksen saralla. Kaukaisimmat kuvauskohteet ovat ulottuneet Suomessa pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen, sekä maailmalla Lähi-Itään saakka.