Valokuvaus

& kuvankäsittely

Ladataan gallerian kuvia...

Kuvia satunnaisesti Hääkuvat Lapsikuvat Muotokuvat Tuotekuvat Tapahtumat Photobooth Muut
AaVekellarilla on omat studiotilat

AaVekellarilla on Raumalla omat maanalaiset studiotilat, jossa hoituu muoto- ja tuotevalokuvausten lisäksi myös videotuotantojen kuvaus.

Valokuvausta arkeen ja juhlaan


Hääpäivä on yksi elämän kohokohdista ja jokaiset häät ovat yksilölliset, joten häävalokuvausta tiedustellessanne kannattaa kertoa mahdollisimman kattavasti sunnitteilla olevista häistä aikatauluineen niin saatte tarpeitanne vastaavan tarjouksen. Kuvauspäivää varatessa kannattaa olla myös ajoissa liikkeellä, sillä kuluvan vuoden viikonloput täyttyvät kalenterissa nopeasti. Häiden valokuvaus onnistuu kirkon & virallisen hääkuvan kuvaamisesta aina koko päivän mittaiseen premium-luokan hääkuvaukseen aamun valmisteluista illan huipentumiin.

Jos ajatus kameran edessä olosta tuntuu pelottavalta ajatukselta, niin varteenotettava vaihtoehto onkin kuvausten aloittaminen jo aamupäivän häävalmisteluista. Tällöin valokuvaaja ehtii totuttaa teidät kameran läsnäoloon virallisen hääkuvan kuvaukseen / vihkiseremonian kuvaukseen mennessä ja olo kameran edessä on helpompaa - ja mikä parasta: myös aamupäivän tapahtumista ja ympärillä olevista tärkeistä ihmisistä on taltioitunut ikimuistoisia valokuvia!

Dokumentaarisessa häävalokuvauksessa luovutettavia kuvia tulee noin 100 kappaletta kuvaustuntia kohden - hääpari saa kaikki luovutettavat kuvat viimeisteltynä itselleen tiedostoina.


Olemme kehittäneet kevyen photobooth-kuvausjärjestelmän, jolla ihmiset voivat ottaa omakuvia ja ryhmäkuvia yksinkertaisesti nappia painamalla! Studiotason valaistus takaa onnistuneet kuvat.

Photobooth on mitä mainoin ohjelmanumero häihin, valmistujaisiin, luokkakokouksiin ja muihin juhliin, jossa ihmiset kerääntyvät yhteen. Photobooth toimii omatoimisesti automatiikalla, ja kävijät näkevät ottamansa kuvan heti. Vaihtoehtoisesti myös valokuvaaja voi ohjata kuvattavia ja ottaa kuvat.


Ilmakuvaus

Kuvaamme laadukkaat kuvat myös yläilmasta.

Kameran takana palkittu kuvaaja

- 2018 Fotomaraton / Taiteiden Yö Helsinki (maksullinen sarja):
Parhaat yksittäiset kuvat, jaettu sija

- 2017 Fotomaraton / Taiteiden Yö Helsinki (maksullinen sarja):
Voittaja

- 2016 Fotomaraton / Taiteiden Yö Helsinki (ilmainen sarja):
Voittaja

- 2009 Blue Sea Film Festival / Baltic Herring-lyhytelokuvakilpailu, yleisöäänestys:
Paras elokuva


Toteutetut kuvauskohteet Suomen kartalla

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia Länsi-rannikolla ja ympäri Suomea. Ohessa Suomen kartta, josta selviää toteutetut kohteet videotuotantojen, valokuvauksen ja ilmakuvauksen saralla. Kaukaisimmat kuvauskohteet ovat ulottuneet Suomessa pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen, sekä maailmalla Lähi-Itään saakka.