Graafinen suunnittelu


Ladataan gallerian kuvia...
Kuvia satunnaisesti Logot Esitteet & julkaisut


Graafiset toteutukset ja valmiit painotaloyhteydet

Toteutamme ilmeet, logot, käsiohjelmat ja julisteet sekä tarvittaessa myös tarrateippaukset - kaikki kätevästi saman katon alla.


Teemme logot ja layoutit


Oksat Poikki pihapalvelun logo

Toteutamme logot asiakkaan toiveiden mukaisesti. Logoja toteutettaessamme otamme huomioon kuvioiden soveltuvuuden kustannustehokkaasti tarrateippauksiin ja tekstiilipainatuksiin.

Logot toteutetaan pääsääntöisesti vektoriformaatissa, jolloin logo skaalautuu mihin tahansa kokoon laadun kärsimättä ja näin ollen painojälki ja soveltuvuus tarrateippauksiin on paras mahdollinen.

ammuksen vektoroitu logo
Esimerkki suurennetusta tavallisesta logosta ja vektoriformaatissa olevasta logosta


Kartta

Teemme kuvituksia mm. logoihin, esitteisiin ja www-sivuille.


Blue Sea Film Festivalin käsiohjelma

Olemme toteuttaneet mm. yli 10 vuoden ajan Blue Sea Film Festivalin n. 40-sivuisen käsiohjelman taiton. Jokavuotista projektia helpottaaksemme ohjelmoimme oman julkaisu- ja projektihallintajärjestelmän, jonka avulla eri tahot ja materiaalintoimittajat pystivät helposti kartoittamaan kokonaistilannetta ja jonka ansiosta aikataulussa pysymisestä ja deadlinen ylittämisestä ei ollut huolta. Myöhemmin myös Kokkolan Kinojuhlat ottivat julkaisujärjestelmän käyttöönsä.


Erilaisia ilmeitä/julisteita Blue Sea Film Festivalille

Teemme julisteita ja mainoksia kaikkiin kokoihin. Myös suuremmat kokonaisuudet ja yhtenäiset ilmeet mm. some-markkinointiin.


Erilaisia tallenteita toteutetuista videotuotannoista

Kansien ja levyjen suunnittelu sekä painatus saman katon alta. Toteutamme painatukset DVD- ja CD-kansille ja levyille itse, jolloin tallenteet ovat nopeasti toimitettavissa asiakkaalle.

Lisätietoja videotuotannoista Videotuotannot-sivulta.


Eriväristen tarrakerrosten asennusta

Temme layoutit ja logojen vektoroinnit kaikenlaisiin tarrataippauksiin, esim. autoihin, ikkunoihin, kyltteihin ja tekstiileihin. Tarrateippaukset tehdään pääsääntöisesti tulostamalla tai leikkaamalla ja molemmat vaativat hieman erilaista lähestymistapaa.

Otamme suunnittelussa huomioon näyttävyyden lisäksi myös tarrojen kustannustehokkaan toteutuksen - ammattilaisen suunnittelemana teippausten toteutuskustannus pysyy alhaisena.

Kts. lisätietoja Tarrateippaukset-sivulta.