Tarrateippaukset

& tarratulosteet

Ladataan gallerian kuvia...


Kuvia satunnaisesti Ajoneuvot Näyteikkunat Kyltit Sisustus Yliteippaukset Tekstiilipainatukset


Tarrateippaukset kaikille pinnoille, joille halutaan tehokasta näkyvyyttä!


AaVekellarista onnistuu:


Hyvin suunniteltu kokonaisuus erottuu ja toimii. Otamme suunnittelussa huomioon näyttävyyden lisäksi myös tarrojen kustannustehokkaan toteutuksen - ammattilaisen suunnittelemana teippausten toteutuskustannus pysyy alhaisena.

Mikäli tarvitsette logosuunnittelua, kts. Graafinen suunnittelu-sivu.


Ajoneuvoteippausten toteutus on kustannustehokas kertakustanteinen satsaus verrattuna muunlaiseen mainontaan. Ajoneuvon tarroitus takaa tehokkaan näkyvyyden siellä missä yritys toimii ja asiakkaiden luona.


Hyvillä ikkunateippauksilla varmistat tonttisi. Näyttävien grafiikkojen lisäksi näyteikkunoita voidaan tarvittaessa myös sumentaa maitolasikalvolla (toiselta nimeltään 'etsi'), joka päästää valoa läpi, mutta sumentaa näkyvyyden.

Näkyvyyden maksimoimiseksi kadulla, muista myös A-ständit ja kyltit ikkunateippausten ohella.


Kylttien ansiosta ihmiset löytävät paikalle. Esim. katukyltit ovat hyvä lisä näyteikkunateippausten ohelle - kylteillä näkyvyys ulottuu sinne, minne näyteikkunat eivät välttämättä näy.
Mainosteippaukset autotien varrella syrjäisemmälläkin seudulla tavoittavat myös suuren joukon ihmisiä.


Sisustustarroilla tarkoitetaan perinteisesti seiniin tulevia tarroja, mutta myös ikkunoita voidaan teipata esimerkiksi sumentavalla maitolasitarralla, joka kuitenkin päästää valoa läpi. Tarroilla saa helposti ja nopeasti muutosta sisustukseen, ja ne saa tarvittaessa myöhemmin esim. muuton yhteydessä pois. Lisäksi erilaisia esineitä on mahdollista yliteipata, esim. keittiön kaapistojen ja tasojen värejä voidaan vaihtaa helposti niitä maalaamatta.


Tarroilla on myös mahdollista vaihtaa esineiden ja ajoneuvojen väriä yliteippaamalla. Yliteippaus on usein huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin esineen/ajoneuvon maalauttaminen. Ajoneuvoissa maalipintojen erinäisiä vauriokohtia on myös mahdollista teipata piiloon ja samalla estää maalivaurion leviäminen.

Hiilikuitutarralla ja muilla erikoistarroilla voidaan myös viimeistellä pienempiäkin osia esim. auton ohjaamossa.


Tekstiilipainatuksessa tarrat leikataan ja sen jälkeen sulatetaan kiinni tekstiilikankaaseen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tekstiilipainatuksissa käytetään erilaista tarramateriaalia kuin muissa tarroituksissa, mutta tarrojen työstötapa on samankaltainen. Monivärisiä tekstiilipainatuksia voidaan toteuttaa tulostamalla, tai useampaa eri väriä päällekkäin kokoamalla.

Yllä varoittava esimerkki näyteikkunasta, miksi tarrat ja liimajäänteet kannattaa poistattaa ammattilaisella. Tarrojen poistoon on olemassa erilaisia menetelmiä pinnasta ja tarroissa käytetystä liimasta riippuen. Esimerkiksi autosta tai näyteikkunasta tarrat poistetaan eri tekniikoilla. Tarrojen poisto onnistuu nopeiten lasipinnoilta.

Tehdään tarrat!

Tarrateippauksia toteutetaan kahdella eri tekniikalla:
- Leikkaamalla tarrat muotoonsa (esim. yksivärinen logo tai irtokirjaimet ilman taustaa).
- Tulostamalla (esim. valokuvat tai liukuvärjäystä sisältävät grafiikat). Ulkokäyttöön tulevien tarratulosteiden päälle tulee UV-laminaatti suojaamaan tulostevärejä haalistumiselta.

ammuksen vektoroitu logo Jotta tarra voidaan leikata koneellisesti, grafiikan tulee olla vektoriformaatissa, jolloin kuva sisältää leikattavat 'polut'. Vektoriformaatissa olevaa grafiikkaa voidaan myös suurentaa ilman, että se pikselöityy tai että sen laatu kärsii.

Ohessa vertailuesimerkki suurennetusta valokuvasta ja vektoriformaatissa olevasta grafiikasta. Muunnamme tarvittaessa olemassa olevat logot vektoriformaatiin.

Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Voitte lähettää graafisen aineiston siinä muodossa kun se on, niin edetään siitä. Ideaalisinta on lähettää aineisto seuraavasti:
- Muotoonleikattavat tarrat vektoriformaatissa: .PDF / .EPS / .AI / .SVG
- Tulostettavat tarrat bitmap-kuvaformaatissa: .JPG / .PNG / .PDF / .TIFF / .PSD - tai vaihtoehtoisesti vektoriformaatissa. Kuvatarkkuus (tulostusresoluutio) 300ppi, eli 300 pikseliä tuumaa kohden. Väriavaruus: CMYK.

Autamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.


Toteutetut teippauskohteet Rauman kartalla

Olemme olleet tehokkaita hinnoittelussa ja ahkeria teippausten toteutuksessa Rauman alueella. Ohessa Rauman keskustan kartta, josta selviää toteutetut kohteet. Kaukaisimmat asennuskohteet ovat ulottuneet aina pääkaupunkiseudulle saakka.