Ilmakuvaus

ulkona ja sisällä

KuvagalleriaLadataan gallerian kuvia...


Kuvaamme tyylikkäät ilmakuvat ja -videot multikopterilla eli dronella

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2020, Suomen Mielenterveys ry

Mantsinen Oy:n lastaustoimintaa Metsä Fibren satamassa Raumalla.

Ilmakuvauksen ammattilainen

AaVekellari on rekisteröitynyt Traficomin RPAS-toimijoiden rekisteriin, joka vaaditaan kaikilta ilmakuvausta yritystoimintana harjoittavilta tahoilta. Meillä on lisäksi voimassa erillinen RPAS-lentotyöhön vaadittava vakuutus. Valokuvaus sekä videokuvaus tapahtuu huippuvalovoimaisella optiikalla varustetulla modernilla dronella.

Otetaan ilmakuvat!

- Vallitsevan kelin tulee lennätettäessä olla sateeton.
- Tuulen nopeus tulee kuvattaessa olla maksimissaan 10m/s.
- Maksimilentokorkeus on rajoitettu Suomessa 120 metrin korkeuteen. Alueilla, joissa on lähellä lentokenttätoimintaa, maksimilentokorkeus ilman erityislupaa on 50m.
- Suomen lentokieltoalueet ja rajoitukset on listattu tällä kartalla: www.dronekartta.fi. Järjestämme lentoluvat tarvittaessa myös lentokieltoalueille.

Olemme laatineet turvallisuusarvioinnin ja toimintaohjeistuksen lentotyön riskien minimoimiseksi, sisältäen seuraavat kohdat:
1. Toimintakuvaus
2. Turvallisuusarvio
- 2.1. Mahdollisten seurausten tunnistaminen
- 2.2. Vaaratilanteet ja toimet niiden minimoimiseksi
- 2.3. Riskiarvio ja riskien vähentäminen
3. Toimintaohjeistus

Olemme myös rekisteröityneet Traficomille suorittaaksemme lentotoimintaa väkijoukkojen yläpuolella. Lentotyö pyritään kuitenkin lähtökohtaisesti toteuttamaan väkijoukoista syrjempänä kokonaistilanteen niin salliessa, sekä myös huomioiden ihmismassojen liikkeet. Tarkemmat tiedot löytyvät turvallisuusarvioinnista, jonka toimitamme mielellämme ennen lentotyön aloittamista.

Timelapse- ja hyperlapse-kuvausten avulla voidaan näyttää pitkän aikavälin aikana tapahtunut muutos muutamassa sekunnissa.

Hyperlapse on versio timelapse-videosta, jossa kamera liikkuu kuvauksen aikana.

Esimerkiksi kuvauskopterilla saadaan kopterin liikkuessa n. 15-20 minuutin kohtaus tiivistettyä vaikkapa 10 sekuntiin hienon kamera-ajon kera.Toteutetut kuvauskohteet Suomen kartalla

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia Länsi-rannikolla ja ympäri Suomea. Ohessa Suomen kartta, josta selviää toteutetut kohteet videotuotantojen, valokuvauksen ja ilmakuvauksen saralla. Kaukaisimmat kuvauskohteet ovat ulottuneet Suomessa pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen, sekä maailmalla Lähi-Itään saakka.