Ilmakuvaus

ulkona ja sisällä

KuvagalleriaLadataan gallerian kuvia...


Kuvaamme tyylikkäät ilmakuvat multikopterilla eli dronella


Ilmakuvauksen ammattilainen

AaVekellari on rekisteröitynyt Trafin RPAS-toimijoiden rekisteriin, joka vaaditaan kaikilta ilmakuvausta yritystoimintana harjoittavilta tahoilta. Meillä on lisäksi voimassa erillinen RPAS-lentotyöhön vaadittava vakuutus. Valokuvaus sekä videokuvaus tapahtuu huippuvalovoimaisella optiikalla varustetulla modernilla dronella.

Otetaan ilmakuvat!

- Vallitsevan kelin tulee lennätettäessä olla sateeton.
- Tuulen nopeus tulee kuvattaessa olla maksimissaan 10m/s.
- Maksimilentokorkeus on rajoitettu Suomessa 150 metrin korkeuteen. Alueilla, joissa on lentokenttätoimintaa lähellä, maksimilentokorkeus on 50m.
- Järjestämme lentoluvat tarvittaessa myös lentokieltoalueille. Suomen lentokieltoalueet on listattu tässä kartassa oranssilla (kartta: Finavia Oyj, kartan päiväys: 2016).

Timelapse- ja hyperlapse-kuvausten avulla voidaan näyttää pitkän aikavälin aikana tapahtunut muutos muutamassa sekunnissa.

Hyperlapse on versio timelapse-videosta, jossa kamera liikkuu kuvauksen aikana.

Esimerkiksi kuvauskopterilla saadaan kopterin liikkuessa n. 15-20 minuutin kohtaus tiivistettyä vaikkapa 10 sekuntiin hienon kamera-ajon kera.Toteutetut kuvauskohteet Suomen kartalla

Olemme toteuttaneet lukuisia kuvauksia Länsi-rannikolla ja ympäri Suomea. Ohessa Suomen kartta, josta selviää toteutetut kohteet videotuotantojen, valokuvauksen ja ilmakuvauksen saralla. Kaukaisimmat kuvauskohteet ovat ulottuneet aina pääkaupunkiseudulle ja Itä-Suomeen saakka.